Even voorstellen:
Antoon Gruyters

Mijn naam is Antoon Gruyters en ben afkomstig uit de amateur slagwerkwereld. Op achtjarige leeftijd kreeg ik de trommelstokken in handen en heb ze sindsdien nooit meer los kunnen laten. Als solist bezocht ik vele concoursen met als resultaat diverse malen Brabants kampioen en landskampioen. Als spelend lid van drumband St. Cecilia uit Milheeze heb ik 16 jaar lang vele successen mogen meemaken op het hoogste niveau, waaronder driemaal goud in Kerkrade. Verder ben ik slagwerker geweest bij Brassband 'Peelland'.

Bij Krijn Smit haalde ik het instructeurdiploma. Als instructeur bij drumfanfare Deurne behaalde wij diverse malen landskampioen en goud op het W.M.C.

Als componist ben ik al langer actief, zie de uitgaven bij Dutch Music Partners. Muziekwerken met gelijk niveau zal ik daar blijven uitgeven.

Mooie herinneringen heb ik aan 'Kommichiwa', 'De bouwvakkers', 'De zwervers van de Notre Dame', 'MC St. Cecilia', enz. Dit zijn speciale muziekstukken die ik heb geschreven voor de carnavalsavonden. Voor overvolle zalen wisten de slagwerkgroepen van Boekel en Handel hiermee de mensen van de stoel te krijgen, met als gevolg dat deze acts op de pronkzittingen niet meer mochten ontbreken.

Volgens mij ligt daar de toekomst van de slagwerkgroepen. Naast serieuze muziek, mensen op een leuke wijze vermaken en er voor zorgen dat de zalen gevuld zijn, want muziek maak je samen, voor anderen.